Menu

Aangekocht: kavel in Koekoekspolder

dinsdag 6 augustus 2019

Succesvolle aankoopbegeleiding uitgevoerd in opdracht van "Tomatenkwekerij Van den Belt".

 

Van den Belt koopt kavel in Koekoekspolder


Tomatenkwekerij Van den Belt heeft 8,8 hectare grond gekocht aan de Parallelweg voor verdere uitbreiding van het bedrijf. Van den Belt kan met deze uitbreiding het bedrijf verder uitbouwen en op een duurzame manier toekomstbestendig maken.

 

De verkoop van deze kavel staat volgens de gemeente Kampen symbool voor het aantrekken van het economisch klimaat in de Koekoekspolder. Het afgelopen jaar is meer belangstelling voor beschikbare kavels in het tuinbouwgebied. Dit wordt veroorzaakt door een aantrekkende markt, vertrouwen van de lokale telers, door actief te acquireren, samen te werken in en buiten de Koekoekspolder en duurzaamheidsinitiatieven aan te jagen en te faciliteren.

 

De gemeente Kampen werkt op het gebied van acquisitie en gebiedsontwikkeling samen met drie ondernemers uit de Koekoekspolder, de zogenaamde ambassadeurs. Samen met hen is gewerkt aan een aanvalsplan voor de Koekoekspolder om het tuinbouwgebied nog beter in de markt te zetten. Mede gezien de aantrekkende verkopen lijkt dit te werken.

 

Bron: Groentennieuws.nl

 

 

Geïntereseerd in onze dienstverlening?

Neem contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op:

T: (010) 521 76 66  
E: makelaar@vellekoop.nl