Menu

Taxatie

“Nuttig en noodzakelijk”

 

Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken taxeert (glas)tuinbouwbedrijven, gronden en aanverwante (voornamelijk agrarische) objecten. Een taxatierapport van Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken levert u de informatie op die benodigd is voor (bijvoorbeeld) te nemen beslissingen, financiële doeleinden of fiscaliteiten.

 

Bij een taxatie van een bedrijf of grond worden alle aspecten meegenomen die van toepassing zijn zoals marktsituatie, functionaliteit, technische staat, aspecten van ruimtelijke ordening en vergunningen, alsmede (indien van toepassing) de verdiencapaciteit.

Desgewenst kan ook bijkomend advies gegeven worden, toegespitst op uw situatie.

 

D.C. (Dick) van der Wel is makelaar in en beëdigd taxateur van onroerende goederen, beëdigd op 11 januari 1995 te Rotterdam, ingeschreven in VastgoedCert (kwaliteitsregister) in de kamer Landelijk Vastgoed onder nummer L1601.092 en ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs in de kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed onder nummer RT335853522.

 

Heeft u behoefte aan een taxatierapport? Neem dan contact op met Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken en u hoort wat wij voor u kunnen betekenen!

 

   

Neem contact met ons op:

T: (010) 521 76 66  
E: makelaar@vellekoop.nl