Menu

Taxatie

De makelaars/taxateurs van Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken taxeren bedrijven, gronden en particuliere objecten, met als specialisatie  glastuinbouw en aanverwante sectoren. Een taxatierapport van Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken levert u de informatie op die benodigd is voor bijvoorbeeld te nemen beslissingen, financiële doeleinden of fiscaliteiten.

 

Bij een taxatie van een bedrijf worden alle aspecten meegenomen die van toepassing zijn zoals marktsituatie, functionaliteit, technische staat, aspecten van ruimtelijke ordening en vergunningen, alsmede indien van toepassing de verdiencapaciteit. Desgewenst kan ook bijkomend advies gegeven worden, toegespitst op uw situatie.

 

Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken richt zich ook op taxaties van onteigeningstechnische schadeloosstellingen, zowel bedrijfsmatig (meerdere sectoren) als particulier.

 

De makelaars/taxateurs van Vellekoop Makelaardij-Onteigeningszaken zijn gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateur (NRVT) en bij VastgoedCert.

Neem contact met ons op:

T: (010) 521 76 66  
E: makelaar@vellekoop.nl