Menu

De Jong Plant B.V. naar Lansingerland!

woensdag 17 mei 2023

Bericht van Samir Amghar, Strategisch adviseur (Economische Zaken) bij Gemeente Lansingerland:

 

"Drie weken geleden belde Ferry Brabander om te vertellen dat er weer een nieuw bedrijf is toegetreden tot het Horti Science cluster in de Gemeente Lansingerland. De Jong Plant B.V. om precies te zijn! Het verzoek was: een laagdrempelig bezoek om na te gaan hoe we elkaar nu en in de toekomst kunnen versterken.

 

Roel de Jong sprak vol trots en passie over het bedrijf! Met een omvang van 12 hectare in de Provincie Zuid-Holland behoren zij tot de grootste Hortensiakwekerijen van Nederland! Het werd duidelijk zichtbaar dat De Jong Plant B.V. zich niet beperkt tot een duurzame teelt, want ook marketingmaterialen worden meegenomen om tot een duurzaam eindproduct te komen.

 

Innovatief Cluster

Bedrijven als De Jong Plant B.V. behoren samen met de overige 188 primaire producenten tot de motor van het totale Horti Science cluster. Samen met de toeleveranciers maken zij het Lansingerlands en -nog belangrijker- het Greenport West-Holland cluster wereldtop! Roel de Jong en Ferry Brabander dank voor de gastvrijheid en wethouder Leon Hoek komt graag snel langs om kennis te maken!"

 

Bron: LinkedIn

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op:

T: (010) 521 76 66  
E: makelaar@vellekoop.nl